četvero poginulih

Cure detalji o strašnoj nesreći na A3: ‘U bolnicama je 17 ljudi, ima i djece. Neki se bore za život...‘

Na cesti kod Okučana došlo je do prevrtanja kamiona registracijskih oznaka Republike Srbije u kojem su vjerojatno bili migranti
Nesreća na A1
 Jvp Novska/facebook

Četiri osobe smrtno su stradale u teškoj prometnoj nesreći koja se noćas u 3.12 minuta dogodila na sjevernom kolničkom traku autoceste A3. Kako javlja lokalni portal SB Plus.

Prema podatcima s kojima je izašla Policijska uprava brodsko-posavska na mjestu nesreće je utvrđeno da je, iz za sada još uvijek neutvrđenih razloga, došlo do prevrtanja teretnog vozila nacionalnih registracijskih oznaka Republike Srbije. Prema zasad nepotvrđenim informacijama, u kamionu su bili migranti.

U bolnicama u Slavonskom Brodu, Novoj Gradiški i Pakracu zbrinuto je ukupno 17 osoba ozlijeđenih u teškoj prometnoj nesreći. U novogradiškoj bolnici nalazi se ukupno 11 osoba.

- U ovome trenutku jedna je osoba životno ugrožena i nalazi se u šok sobi, a jedna je sada podvrgnuta operacijskom zahvatu. Ukupno je pet osoba zadobilo teške tjelesne ozljede, a preostalih šest lakše, kazao je za SBplus ravnatelj novogradiške Bolnice dr. Josip Kolodziej, dodajući kako je riječ uglavnom o osobama mlađe životne dobi među kojima ima i djece.

Kolodziej je za Hinu potvrdio da je 11 ozlijeđenih osoba smješteno je u novogradišku bolnicu.

- Šest osoba je teško ozlijeđeno, jedna osoba je životno ugrožena, a još jedna osoba je trenutno na operativnom zahvatu - rekao je Kolodziej.

Na upit Hine Kolodziej je potvrdio da su sve osobe pristigle u novogradišku bolnicu stranci, te da se izjašnjavaju kao Sirijci.

- U Opću bolnicu „Dr. Josip Benčević" rano jutros su primljena četiri strana državljana mlađe životne dobi s teškim ozljedama. U tijeku je liječenje i provode se svi potrebni postupci. Zasad su svi pacijenti stabilno, za SBplus kazao je ravnatelj slavonskobrodske Opće bolnice, prim. Josip Samardžić, dr.med za SB Plus.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 23:50