‘PAO‘ U AUTOMATKLUBU

Državljanin Kosova u Labinu kockao krivotvorenim novčanicama eura, policija ga brzo uhitila

Muškarac je krivotvorene novčanice u apoenima od 200 i 500 eura donio u Hrvatsku, priopćila je PU istarska

Krivotvoreni novac u Labinu

 PU istarska

S novčanicama krivotvorenima u Makedoniji, 33-godišnji državljanin Kosova odlučio je doći u Hrvatsku te besplatno uživati u porocima. Ali to mu je uspjelo vrlo kratko, sve dok mu hrvatski policajci nisu stali na kraj. Točnije, djelatnici labinske policije u suradnji s kolegama iz krima kazneno su ga prijavili za krivotvorenje novca jer su utvrdili da je muškarac krivotvorene novčanice u apoenima od 200 i 500 eura donio u Hrvatsku.

image

Krivotvoreni novac u Labinu

PU istarska

Potom je u noći na 9. svibnja 33-godišnjak odlučio okušati sreću. Otišao je u jedan labinski automatklub gdje je u opticaj stavio 11 krivotvorenih novčanica od 200 eura.

- Policija je ubrzo ušla u trag osobi koja je koristila krivotvorene novčanice te su policijski službenici u srijedu obavili pretrage osumnjičenika i doma kojeg koristi na području Labina. Prilikom pretraga pronašli su još 10 novčanica u apoenu od 200 eura i osam novčanica u apoenu od 500 eura - kažu iz PU istarske, koja je krivotvoreni novac oduzela, a 33-godišnjaka prijavila nadležnom državnom odvjetništvu redovnim putem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:49