DRAMA NA NORIJADI

Hitna na mjesto nesreće došla sa specijalnim vozilom, cure prve informacije o uzroku prevrtanja prikolice pune djece

Otkazale su kočnice, kako smo čuli na terenu i dogodila se nesreća, kazao nam je potreseni ravnatelj labinske srednje škole Đani Žufić

Specijalno vozilo Hitne pomoći

 Čitatelj Jutarnjeg

Tridesetak maturanata labinske srednje škole Srednje škole Mate Blažine ozlijeđeno je danas na Norijadi prilikom prevrtanja traktora. Kako smo ranije javili, maturanti su bili na prikolici traktora koja se prevrnula na cesti između Labina i Prtloga, no srećom svi su izvan životne opasnosti.

image

..

Istarski.hr

S mjesta nesreće stižu prilično potresne fotografije, koje je objavio lokalni portal Istarski.hr. Taj medij neslužbeno doznaje da je uzrok nesreće otkazivanje kočnica na nizbrdici.

Tko je vozio traktor i kako je došlo do nesreće policija još utvrđuje.

Sve će se znati uskoro kada krenu razgovori s maturantima koji su po tradiciji trebali zadnji dan škole proslaviti u Prtlogu, no taj je događaj nakon nesreće otkazan.

Ravnatelj labinske srednje škole Đani Žufić vidno potresen kazao nam je da su srećom svi maturanti zbrinuti te potvrdio da je velika proslava maturanata u Prtlogu - otkazana.

- Svi su zbrinuti, a nitko nije životno ugrožen. Svi su otišli kućama, čekamo izvješće iz bolnica. Običaj je naših maturanata da nakon proslave u školi idu prema Prtlogu gdje imaju privatnu proslavu. Tako je bilo i danas. Najprije su kraj škole proslavili ispred škole u 9.30 sati, pa smo išli do gradonačelnika i onda su oni krenuli na svoju privatnu proslavu. Zadnjih 10 godina slave na ovaj način da s traktorom i prikolicom idu prema mjestu. Ovaj put su otkazale kočnice, kako smo čuli na terenu i dogodila se nesreća. Inače, na proslavi je trebalo biti 120 maturanata, kazao nam je Žufić.

Dodao je i da će nakon ovoga svim maturantima, ako to bude trebalo, biti pružena i psihološka pomoć.

image

..

Istarski.hr
image

..

Istarski.hr
image

..

Istarski.hr
image

..

Istarski.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. svibanj 2023 10:40