PROMETNA U ZAGREBU

Krš i lom na Slavonskoj: Sudarila se dva automobila, stvorile se goleme gužve. Dvije osobe prebačene u bolnicu

HAK je javio i da se zbog prometne nesreće na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Gospić i Perušić vozi uz ograničenje

Na križanju Slavonske avenije i Marohnićeve ulice dogodila prometna nesreća. Sudarila su se dva osobna vozila, te su dvije osobe ozlijeđene

 Ronald Gorsic/Cropix

Hrvatski je autoklub (HAK) u utorak izvijestio da se na križanju Slavonske avenije i Marohnićeve ulice dogodila prometna nesreća te da se zbog vozi otežano u kolonama.

Iz PU zagrebačke za Jutarnji su potvrdili da su se nešto prije pola osam na Slavonskoj sudarila dva osobna vozila, te da su dvije osobe ozlijeđene. Jedna je prevezena u KBC Sestre milosrdnice, a druga u KBC Zagreb.

image

Na križanju Slavonske avenije i Marohnićeve ulice dogodila prometna nesreća

Ronald Gorsic/Cropix
image
Ronald Gorsic/Cropix
image

Na križanju Slavonske avenije i Marohnićeve ulice dogodila prometna nesreća

Ronald Gorsic/Cropix

Kolona se na Slavonskoj proteže sve od hotela Antunović, odnosno od Prečkog pa sve do Vrbika.

HAK je javio i da se zbog prometne nesreće na 180. km autoceste A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Gospić i Perušić u smjeru Zagreba i magle vozi uz ograničenje brzine 60 km/h.

Usporeno se vozi na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Lučko i Jankomir u smjeru Bregane, kod čvora Ivanja Reka (A4) u smjeru Slavonske avenije, na Jadranskoj magistrali (DC8) od Podstrane prema Stobreču te u zonama radova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:36