KRŠ I LOM U IVANKOVU

Policija objavila fotografiju auta razbijenog u nesreći: Pravim čudom nitko nije poginuo

Zbog počinjenih prekršaja protiv nesavjesnog vozača koji je skrivio nesreću, uslijedit će odgovarajući prekršajni nalog

Prometna nesreća kod Ivankova

 PU vukovarsko-srijemska

Pravim čudom nitko nije poginuo ili, pak, da se teže ozlijedio u prometnoj nesreći koja se rano jutros dogodila u Ulici Žrtava fašizma u Ivankovu.

Djelatnici PU vukovarsko-srijemske koji su proveli očevid na poprištu tragedije utvrdili su da je 25-godišnji vozač automobila vinkovačkih tablica sa 1,86 promila alkohola u krvi kretao se oko 3,45 sati iz smjera Retkovca prema Ivankovu.

U vožnji nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama ceste pa je nepripremljeno uletio u desni zavoj i nije bio u stanju pravovremeno zaustaviti auto pun putnika.

- Uslijed neprilagođene brzine automobilom je vozač sletio s kolnika na zelenu površinu gdje je udario u metalnu odbojnu ogradu, srušio telefonski ormarić i ormarić elektro-instalacije te se zaustavio između dva kolosijeka željezničke pruge Zagreb-Tovarnik. A 21-godišnjoj putnici iz vozila su u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci konstatirane lake tjelesne ozljede dok ostali putnici nisu ozlijeđeni - rekli su iz PU vukovarsko-srijemske.

Zbog počinjenih prekršaja protiv nesavjesnog vozača koji je skrivio nesreću, uslijedit će odgovarajući prekršajni nalog.

A željeznički promet na relaciji Vinkovci-Zagreb bio je obustavljen nepunih pet sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 11:57