SMRT DJEČAKA

Roditeljima iz Pule oduzeto troje malodobne djece, na ispitivanju se izjasnili: ‘Nismo krivi‘

Neslužbeno smo doznali i da ovo nije prvi smrtni slučaj djeteta u ovoj obitelji. Prije dvije godine utopio im se sin
Roditelji preminulog dečka
 Dejan ŠtifaniĆ/Glas Istre

Roditelji 15-godišnjaka koji je u srijedu preminuo u Puli danas su ispitivani u Županijskom državnom odvjetništvu u Puli, nakon čega su vraćeni u pritvor. Doznajemo da su Ines K. i Darko K. izjavili da se ne smatraju krivim za smrt sina.

Podsjetimo, danas je policija izvijestila da je privela bračni par zbog sumnje da su počinili kazneno djelo povreda djetetovih prava. Jutarnji list doznao je da je par čak tri mjeseca odbijao voditi sina liječniku, iako je dječak bio teško bolestan.

image
Roditelji preminulog dečka
Dejan ŠtifaniĆ/Glas Istre

Hitnu pomoć su pozvali u posljednji trenutak, ali liječničko osoblje dječaku više nije moglo pomoći. Još je strašnije da roditelji nisu pokazivali nikakav interes što se događa s njima, već su nad njim molili.

Na kraju cijele ove tužne priče, Centar za socijalnu skrb roditeljima koji su privedeni morao je oduzeti troje malodobne djece koji su sada na privremenoj skrbi. Kako je iz Ministarstva socijalne skrbi potvrđeno Novoj TV, roditelji nisu od prije poznati centru za socijalnu skrb.

image
Roditelji preminulog dečka
Dejan ŠtifaniĆ/Glas Istre

Neslužbeno smo doznali i da ovo nije prvi smrtni slučaj djeteta u ovoj obitelji. Prije dvije godine utopilo im se jedno dijete na području Križevačko - koprivničke županije. Radilo se o nesretnom slučaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. svibanj 2023 21:45