SVE JE STALO

FITNESS CENTRI ZATVARAJU VRATA ZBOG KORONAVIRUSA Članovima nude zamrzavanje članarine, preko Facebooka nude materijale za vježbanje doma

 DAVIDE FERRERI / Alamy / Alamy / Profimedia

Iako i redovito održavamo čistoću sprava i centra nakon pojave koronavirusa to smo radili i pojačano, ali od ponedjeljka smo zatvorili naš fitness centar u Karlovcu koji ima oko 450 članova, a od utorka i fitness centar u trgovačkom centru u Samoboru kojoi ima 500-tinjak članova.

Kaže nam to Dina Balić, voditeljica projekata Fitness Of centra Samobor, koji je dio franšize. Svojim su članovima ponudili zamrzavanje članarine, a na Facebooku i preko Youtube kanala ponudit će video materijale za individualno vježbanje kao i za rad s individualnim programima. Upravo su bili pokrenuli i projekte za učenike i umirovljenike, a zatvaranje fitness centara dolazi u vrijeme upravo kad je povećan interes za razne oblike rekreacije.

Svoje će članove redovito informirati o novim materijalima za individualno vježbanje i na taj način se prilagoditi novonastaloj situaciji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:13