Najgori gosti restorana sigurno su oni koji sve znaju ili se prave da sve znaju o hrani. Takvi ne izluđuju samo osoblje restorana, nego i druge goste, pogotovo ako sjedite blizu njihova stola pa čujete njihovu konverzaciju.
Oni su stvarno nemogući. Uglavnom je riječ o nouveau riche ili snobovima svake fele koji po svaku cijenu žele pri odabiru jela konobaru pokazati da točno znaju što očekuju od naručenog i to do u najsitnije detalje, često namjerno postavljajući pitanja za koja misle da im konobar neće znati odgovoriti. Takvi su naučili više-manje svu francusku terminologiju i tehnike kuhanja, pa tako i naručuju - Juliene povrće te ako imaju barem dvanaest sati sporo pečenu Black agnus govedinu, pa se raspitaju o porijeklu mesa i o vremenu njegova odležavanja ako je nešto sotirano da ...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....