REAKCIJA

HEP se oglasio o Barbarićevoj vili na Hvaru

Jutarnji je danas objavio članak pod naslovom ‘USKOK provjerava kako je Frane Barbarić dobio priključak struje za svoju vilu na Hvaru‘

Frane Barbarić

 Damjan Tadić/Cropix

Nakon što je Jutarnji danas objavio članak "USKOK provjerava kako je Frane Barbarić dobio priključak struje za svoju vilu na Hvaru", stigla je reakcija iz HEP-a.

Iz naslova "USKOK provjerava kako je Frane Barbarić dobio priključak struje za svoju vilu na Hvaru" i samog teksta članka objavljenog na portalu jutarnji.hr proizlazi da je HEP potvrdio da je predmet izvida priključak "vile na Hvaru", poručuju iz HEP-a.

"HEP u svom odgovoru nije iznio niti spomenuo bilo kakav potencijalni predmet izvida. Čak i da predmet koji se navodi u tekstu i jest točan, iznošenjem informacija o samom predmetu utjecali bismo na izvidne radnje, a što je zakonom strogo zabranjeno.

Vezano uz priključak za objekt koji spominjete, bitno je naglasiti da on postoji od siječnja 1998. godine. Molimo da u interesu točnog i objektivnog izvještavanja, ali i nesmetanog provođenja izvida objavite ispravak netočnih navoda u članku", kažu iz HEP-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 22:18