ISPRAVAK INFORMACIJE

ISPRAVAK Netočno je da su se Josipa Rimac i Krunoslav Jakupčić samo četiri dana prije privođenja sastali su u jednom zagrebačkom kafiću

Netočno je kako su se Josipa Rimac i predsjednik uprave Hrvatskih šuma Krunoslav Jakupčić 4 dana prije privođenja sastali su u jednom kafiću
Krunoslav Jakupčić i Josipa Rimac
 Davor Pongračić/Ronald Goršić/Cropix

Dana 06. lipnja 2020. godine na internetskom portalu www.jutarnji.hr objavljen je članak naziva „AFERA VJETROELEKTRANE NOVA TV ʹŠef Hrvatskih šuma i Josipa Rimac sastali su se samo 4 dana prije uhićenjaʹ HRVATSKE ŠUME ʹObjavili su lažnu vijest, na snimci nije Jakupčić“ u kojem su objavljene sljedeće netočne informacije. Odvjetnik Krunoslava Jakupčića, Vladimir Terešak zatražio je ispravak netočnih informacija u tom članku.

Ispravak objavljujemo u cjelosti:

'Netočno je objavljeno kako su se Josipa Rimac i predsjednik uprave Hrvatskih šuma Krunoslav Jakupčić samo četiri dana prije privođenja sastali su u jednom zagrebačkom kafiću.

Ujedno je netočna informacija da bi samo 4 dana prije privođenja, u ponedjeljak 25. svibnja, u 19:43, Krunoslav Jakupčić ušetao je u jedan zagrebački kafić, da nije odmah sjeo za stol, već je nervozno šetao oko stola dvije minute, popravljao košulju i gledao kroz prozor.

Konačno, netočna je informacija kako su dvije osobe koje će četiri dana poslije biti privedene zbog korupcijske afere, u istom kafiću, da nadzorna kamera otkriva da su potom sjeli zajedno za isti stol, a da pozdrav implicira da se nisu sreli prvi puta.

Naime, točna je informacija da se na snimci koja je objavljena dana 06. lipnja 2020. godine u Dnevniku jedne komercijalne televizije, a koja prikazuje susret gđe. Josipe Rimac i nepoznatog muškarca u jednom kafiću na dan 25. svibanj 2020. godine, uopće ne nalazi gosp. Krunoslav Jakupčić', stoji u ispravku netočne informacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:50