RIMAC TOALETI

Mate Rimac uključen je u sve, pa i u nacrte WC-a! Objavio prepisku s arhitektom: ‘Koji će ti k...?‘

Mate Rimac nije odustajao od svoje ideje da ima toalet u kojem će biti po jedna WC školjka i umivaonik

Mate Rimac

 Cropix/Facebook

Mate Rimac nasmijao je svoje pratitelje na Facebooku objavivši prepisku koju je vodio s arhitektom Markom Dabrovićem oko nacrta toaleta u tvornici i uredima Rimac Automobila.

"Da vas malo nasmijem... Često me ljudi pitaju koliko sam uključen u detalje. Evo jedan bizaran/smiješan primjer (s Marko Dabrović) i par nelogičnih propisa...", napisao je Rimac u opisu objave.

Objavio je njihov razgovor koji su vodili na Whatsappu, a u kojem se dogovaraju o tome kakvi će biti toaleti u njihovoj tvrtki. Mate Rimac izrazio je želju za individualnim toaletima koji će imati umivaonik i WC školjku - "kao doma, privatnost, mir" - napisao je.

Međutim, Dabrović mu napominje da se to po Zakonu ne smije napraviti te da mora biti po jedan nužnik i jedan pisoar u prostoru toaleta.

Rimac nije odustajao od svoje ideje da ima toalet u kojem će biti po jedna WC školjka i umivaonik, a Dabrović ne odustaje od toga da uvjeri Rimca da to ne može napraviti. "Mora ih biti jednak broj kao wc školjki. Zakon", odgovara Dabrović.

"Ova konverzacija općenito mi je prejaka. Moram je objaviti na Facebooku jednom", zaključuje razgovor dobro raspoloženi Mate Rimac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. veljača 2022 20:35