NOVI PROJEKT

Pogledajte kakav luksuzni neboder Rimac i Bugatti grade u Dubaiju, na Fejsu se pohvalio: ‘Bit će jedinstven!‘

Privatni bazen, jacuzzi spa, fitness klub, dva lifta za automobile od garaže do penthousea, ovo je samo dio bogatog sadržaja

Bugatti Residence u Dubaiju

 Bugatti

Hrvatski inovator i poduzetnik Mate Rimac na Facebooku se pohvalio novim poslovnim projektom u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ondje će, naime, graditi luksuzni neboder. Njegov status u nastavku prenosimo u cijelosti.

- S našim partnerom Binghattijem predstavili smo prvi svjetski projekt Bugatti Residence ispred pune Coca Cola Arene u Dubaiju s 15.000 gostiju. Jako sam ponosan na ovaj projekt, naš tim koji je neumorno radio na njemu i našeg sjajnog partnera Binghattija. Kao što je Ettore Bugatti rekao: ‘Ako je usporedivo, to više nije Bugatti‘. Pobrinut ćemo se da bude doista jedinstven i istinski Bugatti - napisao je Rimac na društvenoj mreži.

- Bugatti Residence sastojat će se od 171 Riviera vile i 11 Sky Mansion penthouseova, svaki apsolutno jedinstven s kuriranim rasporedom po narudžbi. Prva rezidencija Bugattija također je dizajnirana s neusporedivim luksuznim sadržajima, uključujući plažu inspiriranu Rivijerom, privatni bazen, jacuzzi spa, fitness klub, kuharski stol, privatnog sobara, klub privatnih članova i dva lifta za automobile od garaže do penthousea. Rezidencija također nudi mnoštvo vrhunskih i prilagođenih usluga posvećenih svojim stanovnicima, uključujući usluge šofera i vratara po narudžbi - najavljeno je na Bugattijevoj službenoj internetskoj stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. ožujak 2024 20:15