Cvrčci, skakavci, crvi brašnari, buffalo crvi, škorpioni, muhe, ličinke, larve, žohari, gusjenice, leptiri... Za neke ljude ovo je popis za izbjegavanje u širokom luku, no za druge je, pak, popis namirnica za kupnju, odnosno popis sastojaka za recepte. Ovoj drugoj skupini ljudi pripada i 44-godišnji Daniel Pikl.
Simpatičan Zagrepčanin bavi se digitalnim marketingom i veliki je pobornik novih tehnologija u prehrani, ujedno i insekata koji su, tvrdi, prava proteinska bomba. Insekte kao hranu otkrio je tek prije dvije godine.
- Počelo je otkrivanjem na internetu, a zatim istraživanjem i učenjem, nakon čega sam naručio nekoliko vrsta online. Radilo se o suhim insektima, a isto tako naručio sam i brašno cvrčka, koje se može kombinirati u raznim vrstama jela - rekao nam je Pikl, koji j...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....