VEĆ MU SE SUDI ZA 'SPICE'

Šef FIMA grupe Milan Horvat opet uhićen zbog sumnje u gospodarski kriminal

Horvatu se inače trenutno sudi za sudjelovanje u aferi 'Spice', gdje je osumnjičen da je sudjelovao u pokušaju preuzimanja Podravke
 Nikola Wolf / Podravski list / CROPIX

VARAŽDIN - Milan Horvat, predsjednik Uprave FIMA Grupe kojem se trenutno sudi u aferi „Spice“ , uhićen je jutros zbog sumnje u gospodarski kriminal u jednom drugom slučaju. Policijski istražitelji rano jutros su stigli u urede FIMA Grupe u Vrazovoj ulici u Varaždinu i počeli sa pretragom.

Glasnogovornica PU varaždinske Marina Kolarić potvrdila nam je da PU varaždinska provodi intenzivno kriminalističko istraživanje u jednom slučaju gospodarskog kriminaliteta te da su dvije osobe privedene vezano uz taj slučaj. Imena privedenih i detalje slučaja nije nam mogla reći. Neslužbeno smo doznali da je jedan od uhićenih Milan Horvat te da bi slučaj mogao biti povezan sa društvom Validus.

Horvatu se inače trenutno sudi za sudjelovanje u aferi „Spice“, gdje je osumnjičen da je sudjelovao u pokušaju preuzimanja Podravke, pri čemu je koprivnička tvrtka oštećena za gotovo 400 milijuna kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 11:04