KARAMARKO NAKON PRESUDE

‘Šteta koju su dirigirani pijuni nanijeli RH možda će se mjeriti u milijardama, hoće li možda oni dati ostavke?‘

U objavi na Facebooku prozvao je tadašnju šeficu Povjerenstva, Daliju Orešković, kao i mostovce

Tomislav Karamarko

 Vlado Kos/Cropix/Cropix

Visoki upravni sud pravomoćno je poništio odluku Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa iz 2016. kojom je utvrđeno da je bivši predsjednik HDZ-a i potpredsjednik vlade Tomislav Karamarko bio u sukobu interesa, nakon čega je dao ostavku.

Karamarko je presudu komentirao na Facebooku, a njegovu objavu prenosimo u cjelosti:

'Prije gotovo šest godina dao sam ostavku. Ovih dana dobio sam pravomoćnu presudu koja kaže da je ostavka bila nepotrebna. No ne mogu se žaliti jer sam zaradio 13.000 kuna. Isplatilo se.

Dalija Orešković nakon što je izvršila svoju zadaću, donoseći nezakonitu presudu povjerenstva za štošta, nagrađena je lansiranjem u 'visoku' politiku. I njoj se isplatilo. Blago Hrvatskoj.

Most, momci u tajicama iz Sherwoodske šume, toliko željni aureole zaštitnika hrvatskog roda, trebali su otimati bogatima i davati siromašnima. Ali netko ih je brifirao (reče Božo Hood) i postavio na drugi, superhikovski kolosijek te učiniše popriličnu štetu svom omiljenom hrvatskom narodu. To ih nije previše deprimiralo. Eno ih u parlamentu, intelektualno-duhovnjački oplemenjeni, neumorno mesijanski jurcaju. Još su poneki profitirali. No bit će dana...

Uskoro ćemo dobiti točan iznos odštete koju ćemo morati isplatiti MOL-u. Volio bih da loše najave nisu točne. Ali što ako...? Hoće li netko od gore navedenih reagirati nekakvom isprikom ili ne daj Bože, poput mene, ostavkom? Jer šteta koju su ti, dirigirani pijuni nanijeli Hrvatskoj, možda će se mjeriti u milijardama.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 17:08