NEVJEROJATNE SNIMKE

VIDEO: ODVRATNI PRIZORI S BAČVICA ŠOKIRALI SPLIĆANE! 'Gospođa je odmah pobjegla kada je shvatila da je snimaju'

 
 Paun Paunović / Hanza media

Ekocid na Bačvicama šokirao je sve koji su se u utorak u poslijepodnevnim satima zatekli u šetnji uz more.

Naime, na videu, odnosno dva videa objavljena u grupi 'Doktore hitno' na društvenoj mreži Facebook i koji prenosimo uz njihovo dopuštenje, prostim okom je vidljivo kako čistačice otpadne vode, prepune kemikalija i deterđenata (vidljivi su bijeli tragovi, kao i pjena ), nakon što su očistile prostorije jednog objekta na Bačama 'drito' bacaju u more, piše Slobodna Dalmacija.

Ugostiteljski objekti naime posljednjih se dana glancaju, čiste i pripremaju na otvaranje, nakon što su popustile mjere.

Da nismo vidjeli snimku, ne bismo povjerovali. Odvod otpadnih voda nismo na snimci zamijetili. Gospođe su naknadno shvatile da ih se snima, pa su se, kako je i vidljivo sa snimke, povukle prema prostorijama objekta kojeg su čistile.

Za komentar su novinari Slobodne Dalmacije tražili i vlasnike objekta, a u SMS poruci vlasnici su im napisali sljedeće:

'Do sada nismo bili upozati sa situacijom i morati ćemo provjeriti o čemu se točno radi. Ukoliko se radi o dezinfekciji našeg kluba, nju ne vrši nitko od naših zaposlenika, već za to angažiramo vanjske tvrtke. Kako naš beach bar trenutno nije otvoren uslijed pandemije koronavirusa, jučer na Bačvicama nije bio prisutan nitko od vlasnika, niti voditelja kluba. Zbog toga nismo ni upoznati sa situacijom, ali ćemo svakako provesti interno istraživanje i donijeti odluku sukladno njemu- pojasnili su nam.

Pogledajte što se na Bačvicama u utorak sve zbivalo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. studeni 2023 19:45