S direktorom ACI marine Jezera Darkom Vidićem sjedim uz kavu na terasi marinskog restorana Starac i more. Marina živi svojim punim životom. I da nije maski u zatvorenom i oznaka Ministarstva turizma i HTZ-a Safe stay in Croatia –da se u marini provode sve mjere epidemiološke zaštite, ne bi se ni znalo da uopće postoji nešto što se zove covid 19.
Svako malo pogled mi skreće prema prelijepom azurnom bazenčiću, inače ukrasu ovog mjesta. Pust je i zapušten. Pridružuje nam se za stolom dušobrižnik ovoga mjesta, inače iskusni ugostitelj Zoran Dragović.
„Da. Bazen ćemo očistiti i opet će biti kao prije“, obećava. Prenosi nam jelovnik pa i neke recepte glavne šefice Mande Mandić. Janjetina na padelu, teleća koljenica čija priprema traje 10 sati, sporo pečene teleće o...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....