SRAMOTAN INCIDENT

‘Besramniče, dripčino, magarče!‘: Gradonačelnik Beograda divljački vrijeđao čovjeka i unosio mu se u lice, sve je snimljeno

„Nisam se slikao, magarče jedan neodgojeni. Nije moja dužnost tebi da se pokazujem“
 Screenshot. X

Kandidat za gradonačelnika Beograda iz Vučićeve stranke, Aleksandar Šapić, čijim gafovima se mjesecima svi smiju, našao se u novom skandalu.

Naime, kamere su ga snimile kako divljački vrijeđa člana udruge "Za naš kej" Dušana Čavića nazivajući ga "dripčinom" i "magarcem".

Novinar, redatelj i jedan od autora TV emisije ‘Marka Žvaka‘ Dušan Čavić upitao je Šapića na Savskom keju „gdje ste pred Ribnikarom da se poklonite duhovima mrtve djece“, na što je SNS-ov kandidat za gradonačelnika burno reagirao.

„Besramniče jedan, slušaj me sad ti besramniče jedan. Ušao sam u svaku kuću ubijenog i ranjenog djeteta. Slušaj me dripčino jedna. Ušao sam u svaku školu samo se nisam slikao, dripčino“, odgovorio je Šapić mašući rukom i unoseći se Čaviću u lice, vidi se na snimci koju je objavilo neformalno udruženje „Za naš kej“.

Na pitanje prisutnih „kakav je ovo rječnik za gradonačelnika“, Šapić je rekao da je to „rječnik za Čavića“ i ponovio da je bio ispred škola, ali da se nije slikao.

„Nisam se slikao, magarče jedan neodgojeni. Nije moja dužnost tebi da se pokazujem“, ponovio je kandidat za gradonačelnika svoje uvrede.

Kada je Čavić pokušao prići Šapiću i postaviti mu još jedno pitanje, nepoznati muškarac pokušao ga je odgurnuti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:02