BIZARNA TRAGEDIJA

Krdo krava do smrti izgazilo omiljenog učitelja: ‘Imali smo sreću što smo te poznavali‘

Policija je rekla da je Hitna pomoć ubrzo stigla na mjesto događaja, no nesretnom učitelju više nije bilo spasa te je proglašen mrtvim
Krdo krava/Ilustracija
 William West/Afp

Omiljenog školskog učitelja do smrti je izgazilo krdo krava dok je bio u šetnji s psom, piše Independent.

David Clark umro je od ozljeda na mjestu incidenta koji se u ponedjeljak dogodio sjeverno od Richmonda u Yorkshireu.

Iskazi sućuti pristižu sa svih strana, a svi koji su ga poznavali kažu kako je bio 'srce i duša' škole Richmond.

- Naše misli su sada s njegovom suprugom, djecom i čitavom obitelji, kazala je ravnateljica škole Jenna Potter. - Imao je nevjerojatan karakter, bio je sjajan učitelj i čovjek koji je obogaćivao živote svih s kojima je bio u kontaktu.

Clark se pridružio školi 1997. godine, a unaprijeđen je u zamjenika ravnatelja 2003. Predanog učitelja jako su cijenili i kolege i učenici.

- Naši su učenici i njihovi roditelji imali sreću da su ga poznavali i da im je pomagao. Mi smo privilegirani kao osoblje što smo radili s njim i nastavit ćemo raditi na isti način u sjećanje na njega, stoji u priopćenju škole.

Izvan nastave, Clark je bio strastveni biciklist i sportaš. Njegov lokalni biciklistički klub odao mu je počast objavom na Facebooku: - S neizmjernom tugom danas smo saznali da je jedan od najcjenjenijih i najdugovječnijih članova kluba David Clark preminuo u tragičnoj nesreći.

Policija sjevernog Yorkshirea navodno je pozvana na mjesto incidenta u ranim večernjim satima nakon dojave da su muškarca u pedesetim godinama ozlijedile krave.

Policija je rekla da je Hitna pomoć ubrzo stigla na mjesto događaja, no nesretnom učitelju više nije bilo spasa te je proglašen mrtvim.

Inače, ovo nije prvi ovakav slučaj. U svibnju ove godine 82-godišnjak je umro nakon što ga je krdo krava napalo dok je šetao kroz Yorkshire Dales.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 00:30