STROJ ZA GAFOVE

Ovo polako postaje nadrealno. Gradonačelnik Beograda izvalio novi biser, ovaj put mu se smije cijela Srbija...

Šapić je 29. rujna podnio ostavku na mjesto gradonačelnika Grada Beograda, a u Srbiji će se lokalni i parlamentarni izbori održati 17. prosinca 2023.

Aleksandar Šapić

 Screenshot/X

Gradonačelnik glavnog grada Srbije Beograda Aleksandar Šapić ponovno je dospio u medije zbog nepromišljene izjave pred televizijskim kamerama.

Nakon što je sredinom listopada prvo konstatirao da su beskućnici na ulicama Beograda dokaz da je glavni grad Srbije "postao metropola" te da je dok se sam u svom automobilu vozio po ulicama Beograda uočio da je u svakom automobilu koji je vidio samo jedna osoba te da je to problem, a početkom studenog kritizirao N1 Televiziju i njezine vijesti koje sa svojom zvučnom kulisom "du, du, du, du, du, du, du, du, du" "unose nemir" među stanovnike Srbije, Šapić se u ponedjeljak pohvalio da mu je gradski aparat omogućio "daleko veću penetraciju u čitavo stanovništvo".

"Naravno da mi je gradski aparat omogućio daleko veću penetraciju u čitavo stanovništvo i građane našeg grada i to sam, na kraju krajeva, uradio", rekao je Šapić u ponedjeljak tijekom gostovanja u emisiji "Ćirilica" srpske TV postaje Happy.

Šapić je 29. rujna podnio ostavku na mjesto gradonačelnika Grada Beograda, a u Srbiji će se lokalni i parlamentarni izbori održati 17. prosinca 2023. godine.

Blic je 8. studenog napisao da se Šapić planira kandidirati za gradonačelnika Beograda na nadolazećim izborima te da će ga podržati koalicija koju predvodi Srpska napredna stranka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 20:55