FIJASKO

VIDEO: TKO GDJE IDE? Potpuni debakl pri izlasku republikanskih kandidata na debatu. Razočarani simpatizeri: 'Pa ne mogu ni binu pogoditi. Kako će onda voditi zemlju?'

 Screenshot Facebook

Potpuni fijasko dogodio se prilikom izlaska sedmorice republikanskih kandidata na debatu. Naime, iza pozornice vladao je potpuni kaos pa su kandidati izlazili pogrešnim redoslijedom, neki od kandidata uopće nisu čuli kada je prozvano njihovo ime, a zbunjeni voditelji pitali su se jesu li uopće svi na broju.





What happened in that awkward intro at the GOP debate?

We were all confused. More on the debate's winners and losers: http://wapo.st/1SVsqqG

Posted by Washington Post on 6. veljača 2016




Razočarani republikanski simpatizeri ocijenili su debatu potpunim fijaskom, a najčešći komentari bili su: Kako ovi namjeravaju voditi zemlju?! No nije samo kaos pri izlasku bio razlog njihovom razočarenju. Mnogi su ocijenili kako je debata bila apsolutno nezanimljiva, te kako nisu rekli ništa novo.

Podsjetimo, sedmorica kandidata morali su u debati koju je uživo prenosila televizija odgovoriti na širok raspon pitanja koja su se odnosila na njihova stajališta o imigraciji, zdravstvu, terorizmu, vanjskoj politici, policiji, vojsci, veteranima i istospolnim brakovima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 04:54