ZAGREB - Sjedili smo u restoranu Tač, gdje profesor doktor Slobodan Vukičević, stručnjak za biomedicinu, nedjeljom ruča s obitelji i prijateljima, kad nije na putu, što je veoma često. Dok je Vesna, chef tog popularnog obiteljskog restorana, oduševljeno objašnjavala da je “upravo gotova pašteta od bakalara” i stavljala na stol domaće pecivo i pogačice, znanstvenik koji s jednakim žarom razgovara i o kulturi, etici i politici, odnedavno biznismen u najvećoj farmaceutskoj operaciji koja se tek treba dogoditi na ovim prostorima, pričao mi je o svojoj ovisnosti o najtežem usponu na Sljeme, Mrcini, kako ga zovu pravi Zagrepčani.
Niti jednu nedjelju ne propušta Sljeme, čak ni kad kiši, pa u šumi susreće jedino akademika Ivana Prpića, koji je već zašao u osamdesete, ali, ka...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....