opasna vožnja

Zastrašujuća snimka: Na okupljanju ljubitelja automobila vozač Corvette se zaletio u gledatelje

Dok su mnogi gledatelji stajali iza loše napravljenog zida od starih guma bez ikakvog druge zaštite, nekolicina ih je stala ispred

Screenshot incidenta

 Instagram Screenshot

Zastrašujuća snimka uhvatila je trenutak u kojem je vozač Chevrolet Corvette C6 izgubio kontrolu nad moćnim sportskim američkim automobilom i zabio se u gomilu gledatelja na automobilskom događaju negdje u Sjedinjenim Državama.

Poznato je malo detalja o mjestu održavanja i samom događaju općenito, no jasno je da se na velikoj asfaltiranoj površini skupilo društvo "okrtanoglavaca" koji su pratili i bodrili vozače koji su driftali svojim automobilima.

Tako na snimci možemo vidjeti vozača tamnoplave Corvette kako gubi kontrolu nad automobilom dok je svojim vještinama zabavljao mnoštvo. No, dok su mnogi gledatelji stajali iza loše napravljene zaštite od starih guma, nekolicina ih je stajala ispred i ti su momci loše prošli jer se Vette zabila u njih, a jedan odijeven u crnu majicu dobio je posebno jak udarac, no brzo je ustao.

Zaseban video koji je podijeljen na Instagramu opisao je ovaj kaos kao legalan događaj. U snimci se mogu vidjeti vozači raznih snažnih automobila, poput Chevrolet Camara, Dodge Chargera i Ford Mustanga kako klize po asfaltu dok putnici "vise" kroz prozor. Po nama, "kaos" je najbolja riječ kojom je zacršio ovaj skup ljubitelja automobila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 02:32