Još je malo mjesta

U Franko‘s stiže Pop’s Place Pizza, jedna od najboljih pizzeria na svijetu izvan Italije

 Franko‘s Pizza Bar Instagram
Nakon uspješnih gostvanja prošle godine, u nagrađivanu zagrebačku pizzeriju stiže veliko ime sa svjetske scene

Krajem prošle godine zagrebačka pizzeria Franko‘s Pizza & Bar uvela je gostovanja pizzaiola i pizzerija iz regije. Suzana Doroški iz Slovenije, na čijem smo gostovanju bili, otvorila je niz gostovanja, a već 12. prosinca u najboljoj zagrebačkoj pizzeriji pizze je pekla i ekipa iz popularne i poznate beogradske pizzerije Majstor i Margarita, 33. najbolje pizzerije u Europi, s čijim smo vlasnikom Vladimirom Bajagićem razgovarali o planovima za budućnost. Godinu su zaključili gostovanjem našeg poznatog chefa Ante Udovičića, a sad se približio termin novog gostovanja.

Kako smo već najavili, novo gostovanje je poslastica za sve ljubitelje pizze. Naime, u Franko‘s ove srijede, 17. siječnja, stiže ekipa iz 40. najbolje pizzerije na svijetu izvan Italije. Pop’s Place Pizza, pizzerija je u Ljubljani koja posluje od 2019. godine i specijalizirana je za napoletanu od tijesta koje fermentira najmanje 48 sati.

Kako je slobodnih mjesta za ovo gostovanje još jako malo, ako ne uspijete napraviti rezervaciju za jedan od tri termina, podsjetimo i kako 29. siječnja u Franko‘s dolazi i nagrađivani talijanski pizzaiolo Vincenzo Nese.

image
Berislava Picek/ CROPIX

A gdje Frako‘s gostuje i što novo priprema, otkrio nam je Ivan Šetka i možete pročitati ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:23