Kišni ponedjeljak započinjemo kremastom tjesteninom s lukom i sirom, zatim radimo brzinski omlet s tikvicama, a onda je na redu i salata sa špinatom, piletinom, avokadom i orasima. Tjedan ćemo začiniti i finom, slasnom deep dish pizzom, kuhat ćemo i riblji paprikaš, a za vikend su na redu njoki u gustom mesnom umaku i sočne pileće rolice. Svi recepti čekaju vas u nastavku.
PONEDJELJAK
Ponedjeljkom uvijek biramo jednostavnije opcije kada je u pitanju ručak, pa tako danas radimo penne s lukom i sirom, jelo priprema kojeg vam neće oduzeti previše vremena, a bit će utješno i fino. Baš ono što nam treba za kišni početak tjedna.
UTORAK
Tikvice postaju sve slađe pa je pravo vrijeme da ih pošteno iskoristite. Omlet s tikvicama dobra je ideja za doručak, ali i brzinski ručak ili večeru.
SRIJEDA
Ako tražite ideju za finu salatu, ova sa špinatom, piletinom, avokadom i orasima mogla bi vam se baš svidjeti. Osim piletine, u salatu uvijek možete dodati i tunu ili pečeni odrezak narezan na trakice.
SALATA SA ŠPINATOM, PILETINOM, AVOKADOM I ORASIMA
ČETVRTAK
Deep dish pizza jedno je od onih utješnih jela kojima se posebno volimo vratiti. Stvorena je za one koji vole puno korice i slastan, sočan nadjev.
PETAK
A kada je u pitanju riblji paprikaš, obavezan dodatak je baranjska paprika. Uvijek ga radimo po ovom receptu.
NEDJELJA Piletina, ali u formi rolica uvijek je hit za stolom. Efektna je, ako je dobro obradite, ostat će sočna, a bit će i aromatična. Sve što od komada mesa zapravo i želimo.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....