TJEDNI MENI

Ovog tjedna punimo patlidžane, radimo lažnu pizzu, slasnu piletinu i domaću štrudlu sa sirom

 Nikolay_donetsk
Od brze salate do sočne janjetine, na ovotjednom meniju, vjerujemo, svatko će pronaći nešto za sebe

S dolaskom sve hladnijih dana, sve se više okrećemo toplim jelima iz pećnice koja griju na najslasniji način. Istovremeno, još uvijek nismo spremni u potpunosti pustiti ljeto pa se, za vrijeme užurbanih radnih dana, okrećemo i jednostavnim, brzim jelima sa sezonskim plodovima. Jednim upravo takvim odlučili smo započeti tjedan pa je tako danas na redu brzinska salata s tjesteninom u koju, osim povrća i mozzarelle, možete ubaciti i ostatke pečenja od jučerašnjeg ručka. Već sutra, u utorak, okrećemo se slasnim punjenim patlidžanima, ali ovog ih puta pripremamo u vege varijanti i dodajemo im gusti umak od leće i rajčice. U srijedu pak radimo jednostavniju varijantu pizze, preskačemo miješenje tijesta i omiljene dodatke dodajemo na podlogu od tikvica. Nakon zdravije varijante pizze, u četvrtak uživamo u slasnoj prženoj piletini, a u petak radimo najbrži ručak ovog tjedna – tunu na grill tavi u sezamu. Plan za subotu uključuje razvlačenje tijesta za domaću štrudlu sa sirom, dok u nedjelju uživamo u mesnoj gozbi i sočnoj janjetini s povrćem iz pećnice.

PONEDJELJAK

SALATA S TJESTENINOM I PILETINOM

image
Lauripatterson

UTORAK

PUNJENI PATLIDŽANI

image
Kucherav

SRIJEDA

PIZZA S PODLOGOM OD TIKVICA

image
Nikolay_donetsk

ČETVRTAK

SLASNA PRŽENA PILETINA

image
Bhofack2

PETAK

TUNA U SEZAMU

image
Bhofack2

SUBOTA

DOMAĆA ŠTRUDLA SA SIROM

image
Urospoteko

NEDJELJA

JANJETINA S POVRĆEM IZ PEĆNICE

image
Fazeful

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 06:32