‘NE POZNAJEM GOSPOĐU‘

Kolinda nije znala što se događalo u njezinoj zgradi: ‘Odjednom mi je mobitel počeo zvoniti‘

Suprug je bio na poslu, sin u školi, a ja na Banovini. Ne znam o čemu je točno riječ - rekla je bivša predsjednica
Kolinda Grabar-Kitarović
 Cropix

Bivša predsjendica Kolinda Grabar Kitarović nije imala pojma da se tijekom prije podneva u njenoj zgradi u Zagrebu odvijala prava drama.

Naime, Grabar Kitarović je bila na Baniji i tamo je položila kamen temeljac za izgradnju kuće obitelji Radošević sa šestoro djece. Bivša predsjednica sastala se sa članovima obitelji kojoj je počela izgradnja nove kuće.

Medijima je dala izjavu u kojoj se zahvalila donatorima, te kazala kako je njena uloga uglavnom bila pomoć oko administrativnih zavrzlama. Potom je imala još nekoliko sastanaka i protokolarnih događaja na Baniji.

Za to je vrijeme susjeda iz njene zgrade u Zagrebu na prozorsko staklo zaljepila papir s porukom da su u stanu bombe i zabarikadirala se.

- Nisam imala pojma što se događalo dok mi nije počeo zvoniti mobitel. Zvali su me novinari i poznanici i tako sam doznala da se nešto događa - kazala nam je Grabar Kitarović na povratku u Zagreb.

Navela je i kako su svi u njenoj obitelji u redu, a stjecajem okolnosti nitko nije svjedočio drami u susjedstvu.

- Suprug je bio na poslu, sin u školi, a ja na Banovini. Ne znam o čemu je točno riječ. Ne znam detalje, niti ne poznajem tu gospođu. No, koliko vidim iz medija, očigledno će se pobrinuti za nju i njene probleme - kazala je bivša predsjednica napomenuvši kako je dobra sa susjedima koji žive na njenom katu, ali nije previše u kontaktu s drugima u zgradi, posebno od kada je zavladala pandemija koronavirusa zbog koje su svi kontakte morali svesti na minimum.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. veljača 2023 04:13