NAJČITANIJE PRIČE

Top 5 priča koje ne smijete propustiti: Testirali smo sirne namaze i pronašli najbolji kajmak

 Marko Miscevic/Cropix/Cropix
Osim testa i potrage za kajmakom, tu su još i priče o poznatom hrvatskom vinaru, o novom obliku tjestenine te vodič za pripremu tijesta

Proteklih mjesec dana za vas smo stvarali tekstove, a sada izdvajamo one najbolje koje nikako ne smijete propustiti. Na našem popisu najzanimljivijih našli su se priča o najboljem domaćem kajmaku, ona o hrvatskom vinaru koju je prenio čak i Forbes te ona o nastanku novog oblika tjestenine. Dobra je vijest i kako smo u proteklih mjesec dana, kroz detaljno testiranje, uspjeli pronaći najbolji sirni namaz na tržištu, a negdje između svega toga pripremili smo vam i detaljan vodič za pripremu četiri vrste tijesta.

NAJBOLJI KAJMAK U ZEMLJI

Prije gotovo tri godine kupili smo prva pakiranja doista sjajnog kajmaka i od tada nismo pronašli bolji. Donosimo priču o najboljem kajmaku u zemlji, a znamo i gdje ga možete kupiti.

image
Marko Miscevic/Cropix/

O OVOM HRVATSKOM VINARU PISAO JE ČAK I FORBES

Forbes je objavio priču o istarskom vinaru i prozvao ga jednom od najvećih zvijezda u usponu, a u tekstu se, osim vinarije Fakin, spominju i Zlatan Otok te Terra Madre.

image
Silvija Munda G.e.t. Report I Rene Karaman/

KAKO JE NASTAO NOVI OBLIK TJESTENINE

Upoznajte čovjeka kojem su dosadili klasični oblici tjestenine poput špageta pa je izmislio novi koji je instantno postao pravi hit.

image
@sfoglini Instagram

VELIKI TEST SIRNIH NAMAZA

Proveli smo slijepo kušanje sirnih namaza bez dodataka, a šampion na testu sve nas je iznenadio.

image
Marko Miscevic/Cropix/Cropix

DETALJAN VODIČ ZA PRIPREMU 4 VRSTE TIJESTA

Jela koja uključuju tijesto obožavamo, no priprema istih može biti izbor brojnih frustracija. Upravo zato, pripremili smo vodič s receptima i savjetima zbog kojih će miješenje dizanog, prhkog, vučenog i lisnatog tijesta biti još malo jednostavnije.

image
Neja Markičević/cropix/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 12:03