D&D

Top interijeri: 20 objava koje su vam se najviše svidjele u 2021. godini

 Dom i dizajn
Saznajte tko se smjestio u 20 najpopularnijh objava na našem Instagram profilu u protekloj 2021. godini.

Jeste li znali da navodno najviše lajkova na Instagramu ima jedna slika običnog jajeta? Mi nismo, ali nakon što smo krenuli u istraživanje koja naša objava je dobila najviše lajkova u protekloj godini bili smo, iz puke radoznalosti, ponukani istražiti i tko su prvaci cijelog Instagrama. Iza te jedne obične fotografije jajeta koja je dobila nevjerojatnih 55,6 milijuna lajkova slijedi objava poznatog nogometaša Christiana Ronalda o trudnoći njegove partnerice, a zatim posljednja objava prije smrti amaričkog repera XXXTENTACION. Njima su se pridružile i objave američke pjevačice Ariane Grande te influencerice Kylie Jenner, pjevačice Billie Eilish i Messijev prvi post nakon potpisivanja za pariški nogometni klub PSG.

Izvući nekakav konkretan zaključak o tome što je popularno na Instagramu iz svega ovoga i nije baš jednostavno. Površno rečeno očigledno je da cijeli Instagram voli nogometaše i glazbenike, ali zašto baš te određene teško je reći. Nakon što smo i mi sastavili listu vaših lajkova na našim objavama probali smo iz toga svega izvući zajednički nazivnik onoga što naši pratitelji vole. Opet onako općenito i šturo rečeno očito je iz ovih lajkova da volite male stanove, ugodne vikendice i stara imanja u mediteranskom stilu. U nastavku pogledajte tko se smjestio u 20 najpopularnijh objava na našem Instagram profilu u protekloj 2021. godini.

20. Casa Grande

Predivno imanje u blizini Madrida, pod nazivom u Casa Grande preuređeno po projektu studij Lado Blanco Arqutecturas zauzelo je 20. mjesto na našoj ljestvici, onda možete zamisliti kakvi su tek drugi projekti. Možete se podsjetiti kako je izgledalo na našem članku.

19. Pachacamac House

Ovo idilično obiteljsko utočište smjestilo se u Peruu, a djelo je ureda Del Solar Arqutectos. Više o svemu na Dom i dizajn.

18. Sreća za dvoje

Stan od 35 četvornih metara čiji projekt doista nosi naziv "Sreća za dvoje" govori i više nego dovoljno o ovome prostoru, a podsjetiti se možete na Sreca-za-dvoje.

17. Atraktivni stan od 43 kvadrata

Zelene kuhinje su bile hit kroz cijelu prošlu godinu, a u ovom divnom stanu ona je jednostavno kraljica prostora. Ako vam nedostaje inspiracije možete ju pronaći ovdje.

16. Mali, ali slatki dom

Još jedan mali stančić od svega 26 kvadrata zauzeo je 16. mjesto, ali što se nas tiče svakako je zaslužio i puno više vaših lajkova.

15. Od derutnog spremišta do građanskog lofta

Stanovi iz Hrvatske i regije obično prednjače u popularnosti, a ovo je jedan takav stan koji se smjestio u Zagrebu i ima svega 16 kvadrata.

14.Zagorka

U ovom slučaju se radi o projektu vikendice u Hrvatskom zagorju pod nazivom Zagorka koji je i vas i nas oduševio.

13. Preuređenje stana od 28 kvadrata

Kako smo saznali ovaj poprilično mali stan od 28 četvornih metara preuređen je za svega 7000 eura, a konačni rezultat je fantastičan.

12. Villa Kuk kod Makarske

Neobični projekt Ville Kuk kod Makraske bio je potpuni hit na našoj web stranici, a jednako tako i Instagram objava je pokupila puno vaših simpatija. Ovo uopće nije ni iznenađenje s obzirom da se radi o genijalnom projektu.

11. Villa Mandra

Kuća koja se našla u Grčkoj, ali u skandi stilu je, naravno, dobitna kombinacija, a kada pri tome ima još i nevjerojatan pogled ona joj malo tko može odoljeti.

10. Dvoetažni stan u zagrebačkoj Dubravi

Uvijek volimo stanove koje su vlasnici sami preuredili i to sa stilom, a ovo je definitivno jedan takav stan.

09. Kreativni vlasnici obnovili kuću

Kad supruga ima viziju, a suprug to zna izvesti to je onda dobitna kombinacija. U ovoj kući slovenskom Mariboru se dogodilo baš to i zasluženo je zauzela svoje mjesto među 10 najpopularnijih objava.

08. Penthouse u Premanturi

Predivan penthouse koji je preuređen za svega 45 dana je priča koja svakoga zanima, a kada je još u Hrvatskoj onda je to poslastica za naše čitatelje.

07. Frama i seoska kuća iz 17. stoljeća

Kobinacija arhitekata i umjetnika koji su se odlučili povući u rauralni dio Španjolske i tamo stvoriti svoj dom, atelijer i ured teško da moeže donijeti neku lošu priču ili projekt kao rezultat, ovaj članak je dokaz tome.

06. Luksuzan stan u potkrovlju

Hrvatska dizajneica koja radi u Berlinu uredila je prostrani stan u potkrovlju za jednu borkinju za ženska prava, a cijeli prostor odiše osobnošću same vlasnice.

05. Mala montažna kuća iz Ikea-e

Samoodrživa, neovisna i lijepa. Kda je Ikea izbacila svoju prvu montažnu kuću od svega 17 kvadrata nije bilo portala koji nije prenio tu vijest što u ovom slučaju je u potpunosti i zasluženo.

04. Kamena kuća Trasorka

Ova mala kućica od svega 40 četvornih metara, na osami, uz lošinjsku obalu je postala svačiji san tko ju je god ugledao zato nije ni čudno da je na visokom 4. mjestu po popularnosti.

03. Vikendica u Ježovcu

Anica Furjan Novak u ovoj je kući provela djetinjstvo, a onda se nakon 45 godina vratila i kupila tu istu kuću i obnovila ju bez da bi joj što zamjerili.

02. Vikendica obitelji Bajrić

Nedaleko od Sarajeva, supružnici su ovu svoju vikendicu iz temelja sagradili u samo 5 mjeseci i ona je sve što možete poželjeti za bjeg od briga ovog svijeta.

01. Kuća u Grožnjanu

Istra je obično uvijek najveći favorit na našem webu i svim kanalima povezanim s njime, tako je i ovaj put na prvo mjesto zasjela kuća koja se smjestila u Grožnjanu na imanju Torrecorta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 18:55