(PRE)DOBRA PREPORUKA Isplati li se voziti pola sata do Brežica zbog pizze? Da, nismo jedini koji su "pali" na Hudu Nekako nam se čini da sad trebamo promišljati o nove povode za odlazak u Brežice
NOVO MJESTO Uskoro se u centru Zagreba otvara BUT, nudit će steakove i tatarski, prezvuršt i hladetinu BUT u Margaretskoj otvara vlasnik Meat the Kinga, poznatog zagrebačkog mesnog butika
CHEESE BAR SLAVI "Svih 10 godina preživjeli smo nudeći samo hrvatske proizvode, može se to i u ovoj zemlji"
Veliki novitet Otvoren Trezor 1232, jedinstveni prostor u kojemu možemo arhivirati vrhunska kutjevačka vina
BALKAN STREET FOOD Na Manhattanu otvoren restoran s ćevapima i sarmom: "Balkanska kuhinja bit će novi veliki hit"
Novi okusi Top kombinacije: Tri jela s narom koja nisu salata, dapače, još su bolja Navikli smo od nara raditi sokove i čaj, dodati ih divljači ili tamnom mesu peradi, ali i u ovim ih kombinacijama vrijedi isprobati
I bolje i jeftinije Tri slatka namaza koja možete napraviti sami, a za koja će vas svi tražiti recept Možete ih mazati na kruh i palačinke ili njima puniti krafne, poput slastičara profesionalaca
recept koji želite Čokoladni kolač za odrasle isprobano je najbolji uz šalicu kave (ili pelina) Idući put dodajem mu i dozu alkohola, kako bi bio još jači i aromatičniji
ZABORAVLJENO JELO Stara slavonska pokladnica topi se u ustima, slasna je kao salenjak, imamo i recept
DOSSIER KRAFNE Recepti za dobre klasične krafne i one najpopularnije u gradu uz savjete koji će vas spasiti
POZDRAV IZ ITALIJE Talijanska slatka peciva za kojima su poludjeli Zagrepčani napravite kod kuće, imamo recept
ZA POD ZUB Ove slane, hrskave, slasne štrudlice s kobasicom i heljdom u našoj su redakciji nestale u trenu
LEGENDARNO MJESTO Niste vidjeli Split, ako niste bili ovdje, ambijent od milijun dolara i najbolji pršut u gradu
PARIZ: GDJE JESTI? Sve je dozlaboga poskupjelo, još ima divnih bistroa iz kojih ćete izaći ne noseći gaće na štapu
Kraj uredskih menzi? Besplatna pizza više nikog ne motivira, firme otvaraju koktel barove i angažiraju chefove
Smrt fine dininga? Što znači kraj Nome? Jesu li nam već dosadili komplicirani tanjuri obijesnih chefova?
ZIMSKI HIT Hrvatsko kuhano vino u ponudi na svim slovenskim skijalištima i u Beču, otpor je bio strahovit
PORTRET VINARA David Štampar: vinar s vizijom i predvodnik generacije koja je promijenila međimursko vinarstvo
VODIČ SAŠE ŠPIRANCA Ovih 30 vina iz arhiva vinara kolekcionara itekako je vrijedno investicije, evo i zašto