POSLJEDNJI ROĐENDAN Zatvara se najpopularnije mjesto za gablec u Zagrebu, doznali smo razloge Omiljena zalogajnica Kut zatvara svoja vrata ubrzo nakon drugog rođendana, evo zašto
DETALJNA ANALIZA Testirali smo domaća maslinova ulja iz supermarketa i ovih osam zbilja vrijedi kupiti Nema ih mnogo, ali uspjeli smo ih probrati! Testirali smo ulja osam domaćih proizvođača i sva su ekstra djevičanska
VELIKO SLAVLJE Prvi su na tržište stavili ulje s potpuno drugačijom etiketom, danas slave maslinarskog Oscara
FILMSKI FESTIVAL Održan prvi hrvatski party u Cannesu gdje su služili domaće sireve, pršut i maslinova ulja
VODIČ ZA GURMANE Imamo jedan od najljepših otoka na svijetu, a na ovim se mjestima na Korčuli jede stvarno dobro Korčula je ove godine dobila titulu petog najljepšeg otoka na svijetu. Ako ljeto provodite ovdje, ovo su adrese za koje morate znati
EKSKLUZIVNO! Jedno od najvećih i najvažnijih svjetskih vinskih natjecanja sljedeće godine dolazi u Istru Zahvaljujući tome, iduće će se godine u Istru sliti brojni vinski novinari iz cijelog svijeta, vinski trgovci i drugi vinski eksperti
NOVO MJESTO U GRADU Ovih dana svi pričaju o porchetti, kultno jelo talijanskih uličnih festivala sada i u Zagrebu Zamamno pečenje od mlade svinjetine dodatnu aromu duguje češnjaku i začinima, a sočnost dugom i sporom pečenju
GDJE NA BURGER? Od Sigeta do centra, na ovih 5 mjesta nude najbolje burgere u gradu, čak i veganske varijante
SOUFFLE CHEESECAKE Lagan i pjenast, japanski cheesecake jedan je od najboljih koji smo probali, imamo recept
PROVJERENI RECEPT Sočan biskvit kolač uvijek je dobra ideja, ovog vikenda radimo ga s omiljenim jagodama
DORUČAK ILI VEČERA Slatke pjenaste palačinke iz pećnice spojite sa sezonskim voćem, a slane s omiljenim povrćem
OBIŠLI SMO TRŽNICU Na plac po potočarku, doma s bunarkom. Znate li zbilja što kupujete? Evo kako ih razlikovati
HRVATSKA SRIRACHA Najpopularniji ljuti umak na svijetu prodavao se uz cestu, a danas se proizvodi i u Hrvatskoj
DOBRE PREPORUKE Od Varaždina do Istre, provjereno dobro domaće mlijeko i sireve kupujemo na ovih 5 adresa
BILI SMO U MEĐIMURJU Nekad se čuvalo za posebne prilike,danas po njihovo meso ‘z tiblice dolaze iz susjednih zemalja
SVE JE KRIVA SVEKRVA U mjestu kod Samobora proizvode se mlinci baš kao bakini, rade se ručno i peku na staroj peći
POD SLJEME PO RIBU Skriveni ribnjak na sjeveru grada gdje svakog dana možete kupiti 3 vrste vrhunske, žive pastrve
VODIČ SAŠE ŠPIRANCA Ovih 30 vina iz arhiva vinara kolekcionara itekako je vrijedno investicije, evo i zašto
CRAFT PIVO Od studentskog projekta do festivalskog piva, ovo su male zagrebačke pivovare o kojima se priča
ODVJETNIKOV SAN Nova Meneghettijeva vinarija izgleda spektakularno, imat će i najveću zbirku malvazije na svijetu