LOVCI U KUHINJI

KOLEKCIJA NAJBOLJIH RECEPATA S DIVLJAČI: Koliko je jednostavno toliko je i ozbiljno, jer kuhati divljač se mora promišljeno, znalački i s osjećajem!

 Ante Čizmić / Hanza Media
Pripremite ukusnu divljač...

Kod pripreme ovih jela nema puno filozofije, nema tu skrivenih tajni ni mudrovanja. Mora se imati neki zamjetni staž u kuhinji, dobra namirnica za što je pak potrebno dobro poznanstvo s lovcima, ali i kumicama na placu. Koliko je sve jednostavno toliko je i ozbiljno, jer kuhati se mora promišljeno, znalački, s pažnjom i osjećajem.

Divlji zec na način lugarove žene

SPECIAL DOBRA HRANA                                                                        
Korcula, 220817.
Lov na divljac na otoku Korculi.
Na fotografiji: divlji zec al caciattore (na nacin zene od lovca) s domacim njokima.
Foto: Ante Cizmic / CROPIX
Ante Čizmić / Hanza Media

Juha od prepelice

SPECIAL DOBRA HRANA                                                                        
Korcula, 220817.
Lov na divljac na otoku Korculi.
Na fotografiji: consomme, bistra juha od prepelica.
Foto: Ante Cizmic / CROPIX
Ante Čizmić / Hanza Media

Vepar na gradelama

SPECIAL DOBRA HRANA                                                                        
Korcula, 220817.
Lov na divljac na otoku Korculi.
Na fotografiji: vepric na gradela.
Foto: Ante Cizmic / CROPIX
Ante Čizmić / Hanza Media

Paprike punjene prepelicama

SPECIAL DOBRA HRANA                                                                        
Korcula, 220817.
Lov na divljac na otoku Korculi.
Na fotografiji: paprike punjene prepelicama.
Foto: Ante Cizmic / CROPIX
Ante Čizmić / Hanza Media

Fazan s mahunama

 Zagreb 30012017
Jela od divljaci Lovacka kuharica
Foto Mario Kucera
Mario Kučera / Hanza Media

Juha od fazana

 Zagreb 30012017
Jela od divljaci Lovacka kuharica
Foto Mario Kucera
Mario Kučera / Hanza Media

Kalja s veprom

 Zagreb 30012017
Jela od divljaci Lovacka kuharica
Foto Mario Kucera
Mario Kučera / Hanza Media

Namaz od jelena i vepra

 Zagreb 30012017
Jela od divljaci Lovacka kuharica
Foto Mario Kucera
Mario Kučera / Hanza Media

Vepar s ječmom i bundevom

 Zagreb 30012017
Jela od divljaci Lovacka kuharica
Foto Mario Kucera
Mario Kučera / Hanza Media

Vepar iz pećnice a la peka

 Zagreb 30012017
Jela od divljaci Lovacka kuharica
Foto Mario Kucera
Mario Kučera / Hanza Media

Pečenje od mlade divlje svinje s okruglicama od kruha

Zvonimir Ferina

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 17:15