Marijana

Komentari

31. srpanj 2025. 09:39
Iz restorana koji volimo i koji nas inače nikad ne razočara ipak smo izašli pomalo razočarani

Ajoj.. Ovakvi deserti u Le Bistrou pokazuju da nešto nije u redu.. Jako loše.

16. srpanj 2025. 15:39
Potpuno neočekivano u Poreču smo pojeli odlične ćevape, odojak i tjesteninu bolognese koju ćemo još dugo pamtiti

Svoditi cijenu u restoranu isključivo na cijenu jela pokazuje fundamentalno nerazumijevanje ugostiteljskog poslovanja, pogotovo u turističkom mjestu. U konačnu cijenu ulaze i troškovi rada, koji su na obali izrazito visoki zbog nedostatka radne snage, cijena najma prostora, sezonalnost poslovanja te ulaganje u kvalitetu i iskustvo gosta, a ne samo u sirovinu. Vaša usporedba Poreča s New Yorkom ili Zürichom u tom je kontekstu potpuno promašena i samo pokazuje da raspravljate o temi o kojoj očito niste dovoljno informirani. No, ne čudi s obzirom da ljudi sve vole komentirati

15. srpanj 2025. 09:35
Potpuno neočekivano u Poreču smo pojeli odlične ćevape, odojak i tjesteninu bolognese koju ćemo još dugo pamtiti

Odlično, jako se veselim otići tamo. Izgleda da nisu išli za brzom zaradom, vec su nešto drukčije i tamo napravili. Cijene nisu. baš niske, ali opet to je Poreč

09. srpanj 2025. 10:14
Ako tražite ukusnu domaću hranu, vina po izrazito povoljnim cijenama i osveženje od ljetne žege, ovo je adresa

Nisam bila, zvuči jako dobro. Cijene su možda malo više, bar mi se čini, za to podneblje..

07. srpanj 2025. 11:44
Dinko, Gabriela i Vera: Oni su elitna ekipa hrvatske gastronomije

Vera Korak i obitelj Korak zaslužuju sva priznanja. To su stvarno posebni ljudi! Dok muž i ja još nismo bili u braku sjećam se kada smo znali ići na vinske degustacije, uvijek bi nas tako toplo primili. Jako mi je drago zbog njih

07. srpanj 2025. 11:40
Ako vam se jede najbolja riba u Zagrebu na apsurdnoj lokaciji, svakako se uputite u ovaj restoran

Uvijek idemo tamo nakon putovanja. Stvarno nema bolje ribe u gradu

05. srpanj 2025. 18:03
Tužna slika metropole nakon noćašnje fešte uoči Thompsonova koncerta: ‘Ovako se voli Hrvatska, dom?‘

A kog ovo čudi? Ne kažem da je svatko tko je došao na koncert ovakav, naravno, ali ne čudi me.

01. srpanj 2025. 20:22
Nema puno restorana na zagrebačkoj sceni u kojima se kuha ovako precizno i dobro

zašto bi visoka kuhinja bila preseravanje? Ako ti ne znaš kuhati, niti jesti, reci slobodno

18. lipanj 2025. 10:48
Ovaj azijski restoran jedan je od popularnijih u Zagrebu! Nije čudno, jer cijene su pristupačne, a hrana uvijek dobra

Dobro napisana recenzija, ali Izakaya stvarno nije pristupačna..

14. lipanj 2025. 14:55
U zelenoj oazi Tanje Šošić: Ovdje se povezuje - bilje, priroda, penjanje, inspiracija za nove deserte...

Kada sam kupila proljetni broj, ova mi je priča bila jedna od ljepših! Jedva čekam ljetni

12. lipanj 2025. 08:39
Trajno se zatvara El Toro, osam godina od otvorenja i niti tri mjeseca od odlaska chefa Mihelja

Šteta.. ne znam hoće li im biti izvedivo taj novi koncept

11. lipanj 2025. 13:14
Ako je suditi po svibnju, crno nam se piše. Brojke su dramatično pale, a najveći šok stigao je iz - Njemačke!

Prvo, njemci ove godine imaju drukčije blagdane raspoređene. Klikbejt. Drugo, preskupi smo.

11. lipanj 2025. 12:08
Posjetili smo novi smash burger bar na Vrbanima u kojem rade fantastične burgere

Bila s mužem neki dan, odlični su burgeri

09. lipanj 2025. 08:02
Vještakinja za neuropsihijatriju razgovarala s Kostom K: ‘Voli ideju da je psihopat. Znate li što čini kad mu je neugodno?‘

Zašto o ovome pišete? Zašto ona iznosi te informacije? Niste normalni, odvratno

Prikaži više
31. srpanj 2025 09:40