Marijana

Komentari

07. rujan 2025. 12:01
Vrlo dobar ugođaj ovog pulskog restorana kvari niz grešaka na tanjurima

Ako je stvarno ovako, to je baš šteta. Zadni put kada smo obiteljski išli baš je sve bilo fino..

24. kolovoz 2025. 11:05
U poznatom zadarskom restoranu prestižnog hotela doživjeli smo katastrofalnu večeru

Slažem se potpuno. I to je krivi pristup, jer onda konobar učini da se gost nikada ne vrati, i svima kojima kaže svoje iskustvo se također ne vrate.

17. kolovoz 2025. 15:14
U najstarijem zagrebačkom restoranu za obiteljski ručak jeli smo dobro i pošteno, pečenja su konačno za preporuku

Ne komentiram u zadnje vrijeme, muž mi je rekao da previše pišem komentare..

No, već nekoliko puta viđam vaš očajan polušaj da ispadnete smiješni, zabavni, ali zapravo ste jadni.

Prestanite komentirati radije, teško je ispod dobro napisanih recenzija čitati vaša jadikovanja..

31. srpanj 2025. 09:39
Iz restorana koji volimo i koji nas inače nikad ne razočara ipak smo izašli pomalo razočarani

Ajoj.. Ovakvi deserti u Le Bistrou pokazuju da nešto nije u redu.. Jako loše.

16. srpanj 2025. 15:39
Potpuno neočekivano u Poreču smo pojeli odlične ćevape, odojak i tjesteninu bolognese koju ćemo još dugo pamtiti

Svoditi cijenu u restoranu isključivo na cijenu jela pokazuje fundamentalno nerazumijevanje ugostiteljskog poslovanja, pogotovo u turističkom mjestu. U konačnu cijenu ulaze i troškovi rada, koji su na obali izrazito visoki zbog nedostatka radne snage, cijena najma prostora, sezonalnost poslovanja te ulaganje u kvalitetu i iskustvo gosta, a ne samo u sirovinu. Vaša usporedba Poreča s New Yorkom ili Zürichom u tom je kontekstu potpuno promašena i samo pokazuje da raspravljate o temi o kojoj očito niste dovoljno informirani. No, ne čudi s obzirom da ljudi sve vole komentirati

15. srpanj 2025. 09:35
Potpuno neočekivano u Poreču smo pojeli odlične ćevape, odojak i tjesteninu bolognese koju ćemo još dugo pamtiti

Odlično, jako se veselim otići tamo. Izgleda da nisu išli za brzom zaradom, vec su nešto drukčije i tamo napravili. Cijene nisu. baš niske, ali opet to je Poreč

09. srpanj 2025. 10:14
Ako tražite ukusnu domaću hranu, vina po izrazito povoljnim cijenama i osveženje od ljetne žege, ovo je adresa

Nisam bila, zvuči jako dobro. Cijene su možda malo više, bar mi se čini, za to podneblje..

07. srpanj 2025. 11:44
Dinko, Gabriela i Vera: Oni su elitna ekipa hrvatske gastronomije

Vera Korak i obitelj Korak zaslužuju sva priznanja. To su stvarno posebni ljudi! Dok muž i ja još nismo bili u braku sjećam se kada smo znali ići na vinske degustacije, uvijek bi nas tako toplo primili. Jako mi je drago zbog njih

07. srpanj 2025. 11:40
Ako vam se jede najbolja riba u Zagrebu na apsurdnoj lokaciji, svakako se uputite u ovaj restoran

Uvijek idemo tamo nakon putovanja. Stvarno nema bolje ribe u gradu

05. srpanj 2025. 18:03
Tužna slika metropole nakon noćašnje fešte uoči Thompsonova koncerta: ‘Ovako se voli Hrvatska, dom?‘

A kog ovo čudi? Ne kažem da je svatko tko je došao na koncert ovakav, naravno, ali ne čudi me.

01. srpanj 2025. 20:22
Nema puno restorana na zagrebačkoj sceni u kojima se kuha ovako precizno i dobro

zašto bi visoka kuhinja bila preseravanje? Ako ti ne znaš kuhati, niti jesti, reci slobodno

18. lipanj 2025. 10:48
Ovaj azijski restoran jedan je od popularnijih u Zagrebu! Nije čudno, jer cijene su pristupačne, a hrana uvijek dobra

Dobro napisana recenzija, ali Izakaya stvarno nije pristupačna..

14. lipanj 2025. 14:55
U zelenoj oazi Tanje Šošić: Ovdje se povezuje - bilje, priroda, penjanje, inspiracija za nove deserte...

Kada sam kupila proljetni broj, ova mi je priča bila jedna od ljepših! Jedva čekam ljetni

Prikaži više
19. prosinac 2025 16:21